Om oss...

Jessica Andreasson heter jag. Jag och min mamma Siw bor i Backe i Strömsunds kommun. Vi driver tillsammans Hundtassens kennel. Vi har uppfödning på både Chinese Crested dog samt Tibetansk spaniel. Vi älskar naturen här uppe i Jämtland och våra hundar får följa med på en hel del äventyr.

Fjällsjöälven

Underbar natur uppe på Stekenjock

Jormvattnet på vildmarksvägen

Våra härliga hundar

Jag har kineserna och är helt fast för denna härliga lilla ras! Så fantastiska små individer är de allihop! Glada små energiknippen som vill vara med överallt. Mycket sällskapliga och sociala små hundar! Att de sedan även är små cirkusartister är ju inte helt fel... Våra små bara älskar att hoppa omkring på bakbenen, göra små piruetter och  jaga svansen i snäva cirklar... Dessutom så nästan dansar de när de är lyckliga =) Helt fantastiska små hundar!!!

Min mor har Tibetansk Spaniel. Även denna rasen är helt underbar! Mycket stabila och mentalt starka små hundar som oftast svämmar över av glädje =) Pussar ges i överflöd och den lilla svansen går i ett. En mycket envis och självständig ras som följer med på alla dumheter matte eller husse kan hitta på hihi. Så länge man får vara med är man nöjd ;)

I början på 2013 blev vårt kennelnamn godkänt. Men vårt första val dessutom =) Hundtassens blev det och vi är jättenöjda!

Vi har fått flera fantastiskt fina kullar sen vi fick vårt kennelnamn godkänt, och planerar fler framöver Sååå himla spännande och hur roligt som helst att se de små valparna växa upp!

Vi följer alla regler, rekommendationer och bestämmelser som SKK, Jordbruksverket och rasklubbarna har. Vi hälsotestar alla våra hundar inför parning och väljer parningskombinationer med omsorg. Vi vill få valpar med god hälsa och bra temperament. 

Vårt hem.

Vi flyttade till Backe i februari 2021. Vi totalt älskar huset och trivs fantastiskt bra i byn. Vi jobbar med att få tomten inhängnad och våren 2022 tänket vi ta den sista sektionen av staketet, sedan har hundarna hela den stora tomten att springa runt på.