7. jan, 2014

My Dog! 2014-01-05

Jisses. Vad kan jag säga? Det gick verkligen inget vidare på denna utställning. Jag var supernervös, och det smittade förstås av sig på hundarna, eller var det tvärtom? ;)

Tonys omdöme blev en ren katastrof. Bara Good i betyg och mycket dåligt omdöme. Allt det som var bra och positivt på CCCs utställning blev negativt på denna... Ska lägga upp hans omdöme senare.

Esme gick inte mycket bättre. Superstressad och inte det minsta samarbetsvillig. Hon fick ett någorlunda fint omdöme iallafall även om hon kom sist. Domaren kom fram när placeringarna var klara och sa det att hon ÄR fin! Men temperamentet just nu... Tur är att jag ska ställa henne på en hel del små inoffare nu i vår samt börja med grupp promenader här hemma. Blir nog toppenträning! Ska även fortsätta med stadspromenaderna. Så förhoppningsvis går hon bättre på nästa officiella!

Inte kul det här. MEN vi hade ändå en trevlig dag, och efter själva utställningen promenerade vi runt inne på My Dog och kollade på de olika hundklubbarna som hade monter där. Båda två skötte sig jättebra! När vi tröttnade, gick vi ut på promenad i stan istället. Och här var de som två nya hundar! Hälsade på andra hundar och höll svansen högt bägge två. Så det kan ha varit hela miljön med oljud, folk, hundar och dofter i mässhallen som de inte trivdes med... Vem vet!

Nåja. Det var sista utställningen för Tony. Carinas axlar orkar inte med pälsen längre, så vi ska klippa ner honom.

Men Esme ska ju ställas hela våren och hösten. Jättespännande att se hur denna lilla tjejen utvecklas! =)