3. mar, 2015

Utställningsdags =)

Nu har vi varit iväg med valparna på tre olika inoffare i februari. Först var det Kumla den 21:a, De var sååå duktiga! Artemis hamnade sist, men hon skötte sig jättebra! This is my girl, tibbetiken hamnade tvåa med HP. Jätteduktig även hon!

Sedan var vi i Motala med Artemis den 22:a, där vi träffade hennes bror Dino =) Sååå kul! Dino var även här för klippning dagen före hihi, och jag fick detta fina foto på killen! Helt underbar! Hundtassens Dionysos. Hur som helst, Artemis blev BIR med HP och sen oplacerad i gruppfinalen, men herregud va nöjd jag var med henne! Hon är så duktig =)

Sist var det Karlskoga den 28:e. Även här var Artemis fantastiskt duktig och blev BIM med HP. Tibben This is my girl, gick mindre bra i ringen, blir till att träna hihi. Men BIR blev hon ändå, med HP. Men så var hon ensam i ringen också hihi ;) Oplacerad i finalen.

 

Jag är bara sååå nöjd med valparna! Fantastiskt duktiga små =) Det ska bli så spännande att se hur de utvecklas i ringen i sommar. Nästa blir Karlskoga igen den 28:e Mars. woohoo!